Сб, 31.10.2020, 20:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
MOH
департамент О і Н
НМК ПТО
ано
зно
метод сайт ФЦПТО
педпреса
Вчитель-вчителю
кабінет хімії
Інформатику
we are one
Статистика
Новини закладу
освіта і наука
Головна » 2018 » Декабрь » 14 » Засідання  обласної методичної комісії
18:19
Засідання  обласної методичної комісії

12 грудня 2018 року  в навчальному закладі було проведено засідання  обласної методичної комісії педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області за напрямом «Громадське харчування» на тему: «Оновлення змісту професійної підготовки через впровадження сучасних виробничих технологій». (фото) Учасники  засіданні презентували та розглянули наступні питання: «Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства у світі, Україні та регіоні», «Фінгер-фуд – їжа руками»,  «Українська кухня – традиції та сучасність». На засіданні обговорили: результати  проведення Міжнародного конкурсу WorldSkills 2018 рік (напрямок - кулінарне мистецтво);   організацію та проведення обласних конкурсів фахової майстерності з професій:  «кухар»,    «офіціант»; обласний  проект  «Київщина кулінарна – традиції та сучасність»; організаційно-методичне забезпечення роботи Школи молодого майстра з професій «офіціант», «бармен».На завершення засідання поділилися досвідом впровадження елементів дуальної системи навчання з професії «Кухар, офіціант». В кухні-лабораторії Олексієнко Л.В. та Голубенко В.С. провели майстер-клас сучасної технології «Фінгер-фуд», на якому  учасники засідання  відкрили для себе абсолютно нові поєднання звичайної їжі з новим і вишуканим смаком.

Переглядів: 245 | Додав: Haiker | Рейтинг: 0.0/0